Home of the IT&C Business
HIT PARK vă lansează invitația de a porni împreună în explorarea oportunităților pe care vi le oferă.
Nevoile clienților și așteptările acestora sunt întotdeauna prioritare. Ne-am propus să oferim standarde ridicate și servicii ireproșabile.
Texer Service Company

 

TEXER SERVICE COMPANY a fost înfiinţată în 1993, desfăşurându-şi activitatea în domeniul serviciilor profesionale: suport tehnic şi consultanţă în domeniul echipamentelor de birou: copiatoare, imprimante, multifuncţionale.

Sediul central se află în Bacău, iar cei 10 ingineri de service acordă asistenţa tehnică clienţilor din judeţele BACĂU, IAŞI, VASLUI, SUCEAVA, BOTOŞANI, NEAMT.
Toţi inginerii de service sunt dotaţi cu autoturism de serviciu, truse de scule specifice, calculator portabil pentru documentaţia tehnică.
 
Întreg personalul firmei are o pregătire profesionala solidă, clădită atât pe experienţa în domeniul electronicii, automatizărilor, managementului, cât şi pe cursurile tehnice  şi non tehnice urmate la XEROX ROMANIA ECHIPAMENTE ŞI SERVICII S.A.
 
Necesitatea de a oferi servicii de cea mai bună calitate şi în concordanţă  cu aşteptările clienţilor ne-a determinat  să adoptăm un sistem de management al calităţii documentat, care in aprilie 2006 a fost certificat drept conform cu cerinţele standardului  ISO  9001:2000.
 
În prezent oferim suport tehnic pentru întreaga gama de echipamente marca XEROX lansată în România, începând de la echipamente personale sau pentru birouri mici şi mergând pana la cele mai complexe echipamente de producţie alb/negru şi color pentru formate de hârtie obişnuite (A4;A3) sau formate mari (A0).
 
Prin suport tehnic înţelegem : consultanţa oferită clientului în faza de achiziţie, instalarea echipamentului, asistenţă tehnică în perioada de garanţie, asistenţă post-vânzare pentru utilizarea echipamentului, dezvoltarea mediului de lucru al clientului (reţea calculatoare, aplicaţii, optimizare flux documente, etc.)
 
Unul din obiectivele principale urmărite pe parcursul intervenţiilor noastre de service, este funcţionarea la parametri nominali a tuturor funcţiilor si aplicaţiilor (copiere, imprimare, scanare, fax, programe) solicitate de client in faza de achiziţie.
 
Oferim o varietate de modele de contracte de service, astfel încât clienţii pot opta pentru varianta cea mai potrivită. Oferim piese de schimb şi materiale consumabile originale aprovizionate prin Distribuitori Autorizaţi din România şi străinătate.
 
Susţinem din punct de vedere tehnic prin activitatea noastră APLICATII CRITICE (necesită timpi de răspuns şi de reparaţie foarte scurţi) cum ar fi : Centre de prestări de servicii de  copiere/imprimare/scanare, printare masiva tranzacţională (facturi şi alte documente însoţitoare distribuite către clienţii  beneficiarului).
 
Obţinerea unor locuri fruntaşe in clasamentele naţionale XEROX sau în  Topul Naţional al firmelor, Topul judeţean al firmelor ne recomandă ca o firma  dinamică, cu obiective clare şi orientare către client.