Evenimente

Vimercati East Europe este o companie românească, fondată în 2007, al cărei unic acţionar majoritar este compania italiană VIMERCATI Spa. locată la HIT Park.

 SC VIMERCARI EAST EUROPE SRL Vimercati East Europe a angajat şi a format personal, astfel încât şi-a început activitatea în aprilie 2008. Obiectul de activitate al firmei este asamblarea componentelor mecatronice pentru industria auto.

Vimercati East Europe şi a început activitatea  în două hale de producţie în cadrul Parcului Industrial “HIT”: 1. În chirie – pe suprafaţă totală de 450 m² 2. Proprietate - pe o suprafaţă de 2500 m². Construcţia halei aflate în proprietate s-a finalizat în doar 4 luni (ianuarie - mai 2009). 

In anul 2013 s-a inaugurat  o hală de producţie proprie de 2500 mp, ajungând astfel la o suprafaţă totală construită de 5.600mp. Au fost prezenţi alături de acţionarul principal Aldo Bianchi, directorul general al firmei Constantin Humă, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene Bacău.

In anul 2016 s-a inaugurarat ultima investiţie.

Începând cu anul 2006, Tecnostamp și-a început activitatea și în România, prin reprezentanța sa Tecnostamp Triulzi East Europe, locată la HIT Park.